เอกสารอ้างอิง
1. Beta-Carotene. In: Natural Medicines [database on the Internet]. Somerville (MA): Therapeutic Research Center; 2020 [cited 2020 June 29]. Available from: https://naturalmedicines.therapeuticresearch.com. Subscription required to view.
2. กองโภชนาการ กรมอนามัย. ตารางแสดงคุณค่าทางโภชนาการของอาหารไทย [อินเตอร์เน็ต]. [เข้าถึงเมื่อ 3 กรกฎาคม 2563]. เข้าถึงได้จาก: http://nutrition.anamai.moph.go.th/images/
files/nutritive_values_of_thai_foods.pdf
3. C C Maramag, J D Ribaya-Mercado, P Rayco-Solon, et al. Influence of Carotene-Rich Vegetable Meals on the Prevalence of Anaemia and Iron Deficiency in Filipino Schoolchildren. Eur J Clin Nutr. 2010;64(5):468-74.
4. Hess SY, Thurnham DI, Hurrell RF. Influence of provitamin A carotenoids on iron, zinc, and vitamin A status. 2005. [cited 2020 July 3]. Available from: https://www.ifpri.org/publication/influence-provitamin-carotenoids-iron-zinc-and-vitamin-status วันที่ตอบ : 30 ส.ค. 63 - 16:51:48